zaterdag 16 februari 2019

EEN GEZELLIG TAFELTENNISTOERNOOI (Hoe zit het met de Co2 uitstoot?)Van het doel er achter snapt deze blogger helemaal niks, het meten van Co2 uitstoot tijdens een tafeltennistoernooi. Maar dat mag de pret niet drukken.

Zie de aankondiging van gisteren, met link naar een eerder bericht.

De Beijumblogger kon in verband met verplichtingen niet bij het toernooi aanwezig zijn, wel liep hij tegen 23.15 uur 's avonds na gedane zaken nog even de recreatieruimte van Centraal Wonen Bentismaheerd binnen.

De finale van het toernooi was net geƫindigd en initiator van het toernooi en ceremoniemeester Egbert Kamstra was net bezig met de prijsuitreiking.

U ziet hem op bovenstaande foto links met blauwe bloes aan staan.
Die foto maakte ondergetekende zelf. En hij maakte ook nog een mini-video waarin ook drie andere foto's zijn verwerkt. Zie beneden.

En de uiteindelijke winnaar was...., zie foto beneden, samen met de afbeeldingen links en rechts opgestuurd door een bij het toernooi aanwezige dame.

Dank daarvoor.

Maar als gewone leek en ondeskundige zou de blogger afgezien van de feestvreugde die het toernooi met zich meebracht ook graag willen weten wat nou de uitkomsten zijn of waren op het gebied van de Co2 uitstoot.

Beijumnieuws@hotmail.com
Geen opmerkingen: