zondag 3 februari 2019

KERSTMAN PIET STUURDE WINTERFOTO'S

 
Kerstman Piet heeft zijn huis aan de Amkemaheerd al lang en breed weer van alle kerstspullen ontdaan, het zal vast een hele klus zijn geweest om alles weer naar zolder te brengen, maar hij heeft gelukkig weer tijd om foto's te maken (elke maand doen Piet?).

Zie de ingezonden foto's.  Wat de blogger niet helemaal snapt is dat Piet schrijft dat hij geen winterfoto's op Beijumnieuws heeft gezien, terwijl schrijver dezes anderhalve week geleden het gevoel kreeg dat hij daar langzamerhand overdadig veel van publiceerde, zie bijvoorbeeld hier 

Piet schreef bij de foto's: Omdat ik helemaal geen sneeuwfoto's op Beijumnieuws tegen kwam, dacht ik dat kan toch niet, maar ik had er wel een paar gemaakt dus maar niet getreurd. De sneeuw was bijna nog sneller weg als dat het naar beneden kwam, trouwens beterschap met je teen en echt rust nemen ….. ik kan en mag ook niet teveel wandelen want ik heb een behoorlijke ontsteking in mijn rechter onderbeen waar ik antibiotica  voor heb gekregen. Dus we zitten beiden in de lappenmand, komt allemaal wel weer goed denk ik . ik hoop op nog een heleboel sneeuw .

Bedankt Piet en ook beterschap.
Ik ben al weer 100% in de running!

Geen opmerkingen: