maandag 11 februari 2019

"WERKT GEMEENTE GRONINGEN MET GRAFFITI-SPUITERS SAMEN?"
"Wat ik niet snap is dat de gemeente Groningen samenwerkt met lieden die de halve wijk onder de graffiti kliederen. Kijk maar, er staan afkortingen op schaftketen die in de wijk staan die ook op verschillende plekken in de wijk op muren en elektra-kastjes zijn aangebracht."

 Boze Beijumer sprak de blogger afgelopen vrijdag aan. Hij had bij de gemeente Groningen melding gedaan van het feit dat graffiti-spuiters die de wijk er half onderspuiten bij de gemeente bekend zijn omdat ze met toestemming van dezelfde gemeente schaftketen zoals we die boven en links zien hebben volgespoten.

De Beijumer heeft een punt, in de Bentismaheerd ontwaarde ondergetekende de mobiele schaftketen en hij zag er afkortingen op, die de lezer ook kan zien, zie foto's, die inderdaad ook veelvuldig in de wijk rond'zingen.'

Mijnheer, wat zei de gemeente-ambtenaar die u aan de lijn had en aan wie u vertelde dat er wordt samengewerkt met nachtelijke vandalen? "Dat dit geen zaak is van de gemeente Groningen maar dat ik hiervoor bij de politie aanklopte. Dat is toch onbestaanbaar? Let je als attente burger op, wil je iets doen aan de verloedering van je leefomgeving, wordt je van het kastje naar de muur gestuurd."

De blogger weet niet wat hij er van denken moet, hij laveert in deze een beetje tussen een fatsoenlijke burgerman en het credo dat we allemaal een keer jong zijn geweest.

Foto rechts, de overgang van de noordelijke ringweg naar de oostelijke. Hoe doet zo'n spuiter dit? Hij zal een half uur met een dergelijke 'schilderij' bezig zijn, waar gaat hij heen als er een auto aan komt rijden?

De Beijumblogger zal de vraag over het 'in dienst' nemen, of op z'n minst samenwerken met graffiti-snuiters/spuiters bij de gemeente neerleggen.

En ook een video uit 2013....the lunatic...
In 2011, een open brief op Beijumnieuws richting een notoire spuiter.

Geen opmerkingen: