donderdag 14 februari 2019

OP NAAR WOONVORM MELSEMAHEERDHou de komende wijkkrant in de gaten, de dames en heer die we op de foto het Innersdijk-terrein zien oplopen en rollen waren gistermiddag op weg naar de appartementen voor cliĆ«nten van De Zijlen om voor een artikel in De Beijumer op de foto te gaan. Achteraan loopt fotografe Philippine Koopman van genoemde krant.


Trouwens, Innersdijk-terrein, het Derdengebouw, het wordt tijd om een andere naam in te voeren.
Zie Twitterbericht beneden.

Terug naar het gezelschap dat we op bovenstaande foto zien, daarvan waren ook een paar aanwezig toen de eerste paal op het terrein werd geslagen, zie nog eens dit bericht

Ze waren op weg naar Woonvorm Melsemaheerd. Is even wennen, maar het klinkt goed, komen te wonen in de nieuwe 42e heerd van Beijum.

Foto links, er zullen vaker busjes van De Zijlen op de parkeerplaats komen te staan. Halen en brengen, van en naar dagbesteding-werkprojecten, waaronder de Boerderijum.

Foto rechts, al eerder vermeld, aan de kopse kant van het nieuwe gebouw komt een terras te liggen met uitzicht op Plein Oost.

Het voelt vandaag buiten alsof de lente is begonnen. Met bijpassende symboliek: nieuw leven in Beijum. Woonvorm Melsemaheerd.

Nog 26 dagen....

Geen opmerkingen: