zondag 24 februari 2019

SPEELGOEDZAAK BEIJUM BLIJFT GEWOON OPEN


"Weest gerust, Intertoys Beijum blijft gewoon open. Dit weekend zijn we op zaterdag en op de koopzondag open."

Naar aanleiding van de berichten van afgelopen week over het faillissement van de landelijke Intertoys-keten liep de Beijumblogger gistermiddag even de enige en echte speelgoedzaak van de wijk binnen. 

Het zal toch niet zo zijn dat 'onze' speelgoedzaak dicht gaat? Het lege Blokker-pand staat al een jaar leeg, nog een leeg pand erbij in de promenade van Winkelcentrum Beijum kunnen we er eigenlijk niet bij hebben.

Wat te denken van het personeel en van de vele kinderen in Beijum die gebruik maken van gekochte speelgoed in Intertoys Beijum?

De winkel heeft een goede naam in Beijum: Lezen we hier
Ik ben vooral over Intertoys Beijum heel erg tevreden. De eigenaar is enorm op zijn zaak betrokken, en is zeer klantvriendelijk naar trouwe klanten, grote service bij problemen. Ook bij zijn vaste personeel is grote betrokkenheid. Dat ervaar ik niet altijd bij andere Intertoys. Daarom stem ik vooral op Intertoys Beijum Groningen!
Eigenaar Hendriks gaf gistermiddag uitsluitsel. Zie de openingsquote bovenaan dit bericht.

En kijk eens aan wat Beijumers op deze zondagmiddag nog kunnen doen. Giftcards verzilveren.
Zie afbeelding links.

Beijum is al lang niet meer de kinderrijkste wijk van Nederland. Maar er zijn nog wel genoeg kinderen in de wijk te vinden die de speelgoedwinkel in Beijum bestaansrecht geven.

Geen opmerkingen: