vrijdag 8 februari 2019

WINKELCENTRUM POES-KAT GINO (4)


Eigenaresse Sandra Hoogenberg van de gelijknamige dierenspeciaalzaak in Winkelcentrum Beijum wist even niet waar ze kijken moest.
Wat-moet-ik-met-dat-aanstellerig-kreng aan?

Zie foto boven. En zie la Hoogenberg kijken, een beeld zegt soms meer dan duizend woorden.

Was het schaamte? Een houding van 'Hier hoor ik niet bij?'

Ligt het rode kreng Gino voor het oog van enigszins roodharige Sandra demonstratief op een flyer waarop de rode SP oproept om een toekomst voor Groningen zonder Shell te bewerkstelligen.

Bedekt het beest de tekst: Niet nu en niet in de toekomst. Shell mag slechts één ding doen in Groningen: betalen voor alle aardbevingsschade en ellende die het heeft aangebracht. Daarom roepen we burgemeester Den Oudsten en de gemeenteraad op om te werken aan een toekomst zonder Shell.

Fuck you. Denkt Gino.

De arrogantie ten top. Vervelend beest.
Vlak voor kerst bracht hij de Beijumers kerstgroeten

En zie ook de rechter afbeelding. Wat een minachtende blik. Ik ben Koning Gino, wie ben jij?

Heer Gino had het hoogste punt in een krab- en ligplaats in de winkel bereikt. Dusdanig dat kinderen hem niet zouden kunnen aaien.

Het wordt de hoogste tijd dat Dierenspeciaalzaak Hoogenberg paal en perk gaat stellen aan het aanstellerige gedrag van deze hoogmoedige wijk-kat.

Een beetje SP-folders op de toonbank leggen...opkomen voor de gewone man---en tegelijkertijd de kloof tussen gewone straatkatten in de wijk en deze elitaire Gino bevorderen. Kan niet!

(Sandra staat verder meestal geschikt op de foto, zie ook eens hoe lief ze hier een hondje behandeld)

Geen opmerkingen: