maandag 28 juni 2021

MAANDAGOCHTEND (536)We hielden van Oranje, maar dat duurde niet lang.
Zie foto boven, de heg langs de Emingaheerd is weer van oranje naar groen gegaan.

Slappe hap dat Nederlands Elftal gisteren, de Tsjechen hebben verdient gewonnen. We kunnen weer gewoon gaan doen.

Foto links, de vrije aanplakzuil bij Winkelcentrum Beijum. Al tijden geen verkiezingsposters meer, maar er wordt nog wel aangeplakt.

Er zijn belangrijkere zaken op de wereld dan voetbal. Zie de posters, er worden mensen vervolgd in landen als Polen, Hongarije, Wit Rusland en Turkije omdat ze niet voldoen aan de wensen van de heersende regimes.
Je zou maar homoseksueel zijn in Hongarije. Of twee jaar de bak in moeten in Polen omdat je Maria in regenboogkleuren hebt afgebeeld, lees hier
En dan heb je tegenwoordig dwazen die verkondigen dat Nederland een dictatuur is.

Foto rechts, normaal doen? Een boom met duct tape bij elkaar houden, of misschien wel met een lint.

De laatste MAANDAGOCHTEND van juni 2021 alweer, de zomervakantie komt er ergens in juli aan. Jammer misschien, geen oplopende oranjegekte, anderzijds, gelukkig maar.

De aanplakzuil nogmaals tenslotte, halverwege hangt links een kleine poster voor Davit en Nune. Nog steeds weten ze nog niet of ze in Nederland mogen blijven. Zie de bloedjes hier in beeld (petitie).
Over belangrijkere dingen gesproken...

Een prettige nieuwe week toegewenst, met het allerbelangrijkste: blijf voor zover mogelijk gezond.

1 opmerking:

Anoniem zei

Slappe hap. Echt. Goeie kwalificatie. Puur Facebook gedrag. ‘Kijk eens hoe ik er uit zie’. Maar daarmee ben je er nog niet. Er moet wel iets gebeuren. Totaal van de mat gespeeld. Het eerste kwartier was leuk. Wachtend op dat wat komen ging. Maar er kwam niets. Inspiratieloos gedrag.