vrijdag 26 september 2008

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

Vanavond plaats ik een filmpje en foto van de PVDA-delegatie die vanmiddag Beijum bezoekt. Ik kwam ze tegen bij het Gezondheidscentrum waar ze hun bezoek aan de wijk begonnen. Marjo van Dijken en Mariƫtte Hamer komen o.a. aan het woord.

Beijumnieuws bestaat 12 oktober 1 jaar. Graag hoor ik van lezers opbouwende commentaren, eventueel complimenten of stevige kritiek. Dat de filmpjes soms rommelig zijn, te onrustig, mijn vreselijke stemgeluid( "wat gebeurd hier"?), misschien teveel kwantiteit wat ten koste gaat van de kwaliteit, de taalfouten etc. Mail het me allemaal: j_fehrmann@orange.nl In verband met het succes van 1 jaar Beijumnieuws tracht ik de basis te verbreden, een eventuele internetredactie behoort tot de mogelijkheden. Suggesties en tips zijn welkom.
Het aanlegsteigertje bij de Zuidwending, tegenover de Zuidwending, is aangelegd als aanmeerplaaats voor boten om troep op te halen die daar verzameld wordt.. Twee weken geleden plaatste ik een foto(Verboden toegang) met de vraag waar de plek voor diende. Attente lezers reageerden om de functie van de plek te vertellen.

Geen opmerkingen: