maandag 22 september 2008

PVDA-KAMERLID BEZOEKT BEIJUM

INGEZONDEN PERSBERICHT
De PvdA Groningen wordt tijdens haar maandelijkse bezoek aan een stadswijk deze maand vergezeld van Mariëtte Hamer, de PvdA-fractievoorzitter in de Tweede Kamer. Op vrijdag 26 september is een grote groep PvdA-politici, met Mariëtte Hamer, de hele dag in Beijum, om een kijkje te nemen bij het jongerenbeleid en met zoveel mogelijk wijkbewoners in gesprek te gaan. Aan het eind van de middag worden bewoners dan ook uitgenodigd om in de Wegwijzer in discussie te gaan met de delegatie, die naast Hamer bestaat uit de Tweede Kamerleden Marianne Besselink, Marjo van Dijken en Jacques Tichelaar, wethouder Frank de Vries en vele raadsleden en bestuursleden. 's Middags wordt de delegatie, door mensen van de Maatschappelijk-Juridische Dienstverlening (MJD), rondgeleid door Beijum, en brengt men een bezoek aan een aantal jongerenprojecten, zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin, een voor en door jongeren geopende fietscrossbaan, en het BSlimproject. Jongerenwerkers zullen de PvdA'ers bijpraten over wat er allemaal gebeurt in de wijk op het gebied van jongerenbeleid.

Aansluitend staan de PvdA'ers in het winkelcentrum en bellen ze bij willekeurige buurtbewoners aan om met zoveel mogelijk mensen in gesprek te gaan over Beijum en de Stad Groningen. Bewoners zijn vanaf 16.30 uur van harte welkom in wijkcentrum De Wegwijzer om in discussie te gaan met de PvdA'ers. Mariëtte Hamer zal een welkomswoordje houden en kort vertellen over de ervaringen van die dag, en daarna is er ruim de tijd om in informele sfeer een kopje koffie te drinken met de politici. Iedereen is van harte welkom om zijn of haar mening te laten horen over Beijum, de Stad Groningen, het PvdA-beleid of bijvoorbeeld de recent verschenen miljoenennota. www.pvdagroningen.nl

(noot van de beheerder: Beijumnieuws verleent aan álle politieke partijen ruimte om (pers)berichten te plaatsen, mits het een connectie met Beijum heeft)

Geen opmerkingen: