maandag 22 september 2008

ONGELUK OP WIJKRING

Deze foto is gemaakt om 18.15 vanavond
Deze foto is vanavond om 18.15 uur gemaakt. Op de kruising wijkring met de stadsring, ter hoogte van Beijum-Zuid. Een 40 kilometer auto werd op een transportwagen gereden om vervoerd te worden. De agent rechts op de foto vertelde dat er geen ernstige gewonden of dodelijke slachtoffers vielen te betreuren. Wél dat er een aanrijding heeft plaatsgevonden.
Hij heeft het er niet bij verteld maar het moet zo zijn dat het 40 kilometer autootje van of naar de taxi- en busbaan naar Kardinge wilde afslaan. Een andere route is niet mogelijk, een dergelijke auto mag de 70 kilometer ringweg niet op.Hoe het met de bestuurders is afgelopen is me niet bekend.

1 opmerking:

Anoniem zei

Gevonden op wwww.politie.nl/groningen onder het kopje persberichten. brommobiel tegen lantaarnpaal

Een 36-jarige vrouw uit Groningen is maandagmiddag op de Emingaheerd met haar brommobiel tegen een lantaarnpaal gereden. De vrouw wilde van de achterbank een speen pakken voor haar 1-jarig dochtertje. Doordat ze achter zich keek, raakte ze de macht over het stuur kwijt. Na onderzoek door ambulancepersoneel bleken de vrouw als haar dochter er zonder kleerscheuren vanaf te zijn gekomen. De brommobiel raakte zwaar beschadigd. De politie maakt een registratie van het ongeval.