zaterdag 6 september 2008

SENSUAL SEDUCTION IN KARDINGEPARK

Seduces you to come to the beach of the Kardingeplas in the north of the Netherlands. For the first time this magnificent location will be transformed into an outstanding dance festival for a perfect ending of the summerseason. Aldus de wervende tekst op de site:http://www.sensualseduction.nl/

Dat het Zilvermeer of de Kardingeplas a magnificent location is weten we al lang. Maar een dansfestival zoals hier vandaag gehouden wordt is er natuurlijk niet for the first time. Het New Attraction festival gaat ook al jaren mee in Kardinge.

Op het moment dat ik dit schrijf dreunt de muziek nog door en over Beijum. Het was een heel gedoe vanmiddag om even binnen te filmen, een heel gebel naar de organisatie en overleg of dit wel kon. Dus daarom een kort filmpje bij de ingangspoort van het festival ten tijde dat het festival nog los moest barsten. Beveiligingsmensen fouilleerden de dansers bij binnenkomst en het zonnetje scheen lekker. Het weer werkte vervolgens de hele dag goed mee tot laat in de avond. In het Kardingepark wordt door allerhande sporters veel zweetdruppels geplenst. Vandaag kwam daar veel danszweet bij.

Geen opmerkingen: