zondag 4 december 2011

DEC.PROGRAMMA WINKELCENTRUM BEIJUM

December is traditioneel dé maand waarin middenstanders hopen de meeste omzet te maken. Eerst tijdens de dagen voor Sinterklaas, daarna voor de 'most wonderfull time of the year.' Kersmis. Want er moeten kado's gekocht worden, en rond kerst en oud en nieuw moeten de magen weer worden gevuld met de heerlijkste maaltijden en delicatessen. De winkeliers in Winkelcentrum Beijum willen tijdens deze laatste maand van het jaar vanzelfsprekend graag zoveel mogelijk verdienen. Maar ze geven ook wat weg. Elke vrijdag en zaterdag kunnen klanten gratis iets lekkers tot zich nemen. Poffertjes, wafels, broodjes worst, snert en bonensoep, broodjes shoarma, warme chocolademelk. Nee, al dat lekkers niet tegelijk op één dag. Klik het snoepprogamma even open. Op de eergisteren genomen foto ziet u klanten zich tegoed doen aan poffertjes.
Update 13.19 uur: Bedrijfsleider W.Hagting van AH-Meins mailde dat het programma zoals het hier staat afgebeeld een paar foutjes bevat. (Ik kreeg het overzicht van een andere ondernemer uit het winkelcentrum)
Op het uitdeellijstje voor de passage van winkelcentrum Beijum staan een paar foutjes. Er staat op 24 en op 31 december dat er tot 20.00 uur iets uitgedeeld zal worden, maar beide dagen zijn wij om 18.00uur gesloten.

Geen opmerkingen: