maandag 12 december 2011

KERSTROMMELMARKT BOERDERIJUM

 (Ingezonden)
Ben je uitgekeken op je oude kerstspullen en wil je wel graag wat anders? Dan is dit je kans! Kom op 21 december van 12.30 tot 16.30 uur naar de BOERDERIJUM. In de Theeschenkerij van Boerderijum kan iedereen zijn kerstspulletjes verkopen.

Die middag gaan we met de cateringprijzen ook even terug naar de goede oude kersttijd, daarom verkopen we koffie, thee, chocolademelk en fris voor € 1,00.
Oproep: Er zijn nog een paar plekken vrij voor mensen die hun kerstspullen willen verkopen.
Geïnteresseerden kunnen hiervoor contact op met Boerderijum (06-22700885) of even langskomen.
Nieuw: kinderfeestjes Kinderen kunnen hun verjaardagsfeestje op woensdagmiddag vieren in de Boerderijum.
Ze beleven leuke avonturen met eendje Waggel in het bezoekerscentrum en een feestelijk gedekte tafel staat klaar in de theeschenkerij. Daar krijgt iedereen drinken en lekkers en natuurlijk ontvangt de jarige ook een cadeautje!
Boerderijum
De dierenweide Boerderijum in Beijum wordt bemenst door mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders. Medewerkers van Boerderijum zijn op werkdagen bezig met de ontvangst van gasten en bediening in de theeschenkerij. In een gezellige en gemoedelijke sfeer doen ze allerlei klusjes. Iedereen is van harte welkom eens een kijkje te komen nemen. Op woensdagmiddag en vrijdagmiddag is het Natuur- en Duurzaamheids Educatiecentrum geopend.
Boerderijum is te vinden aan Beijumerweg 19a in Beijum. Kijk voor meer informatie op
www.dierenweidesgroningen.nl of bel met (06) 227 00 885.

Geen opmerkingen: