zaterdag 24 december 2011

TOPDRUKTE WINKELCENTRUM BEIJUM

De kop boven dit blogbericht zal geen verbazing wekken, immers middenstanders moeten het meestal van de topmaand december hebben. En klanten gaan ondanks 'de economische malaise' in de laatste maand van het jaar massaal sinterklaascadeaus kopen en lekkere dingen voor de kerstdagen inslaan. De normale ingang van de parkeerplaats voor het winkelcentrum was vanmiddag afgesloten. Verkeersleiders wezen automobilisten voor het winkelcentrum de weg. (Heel mooi, zo'n normale ingang, maar het zijn ook twee parkeerplaatsen moet men gedacht hebben) Automobilisten reden vanmiddag via twee open gemaakte ingangen de parkeerplaats op, dit pal voor de ingang van het winkelcentrum. Op de foto rechtsboven ziet u zo'n verkeersregelaar in actie. I.v.m. de drukte en mogelijke parkeerkrapte is het inzetten van de regelaars een handige zet geweest, voor zover bekend is alles zeer ordenlijk rond de toegangswegen naar het winkelcentrum en op beide parkeerplaatsen verlopen.
Het moet gezegd, het hele winkelcentrum was de afgelopen week een plezierige plek om heen te gaan. Op de foto linksboven ziet u een kerstvrouw in AH lekkere hapjes uitdelen. Ik weet niet meer precies op welke dag de foto is gemaakt.
Over kerstvrouwen gesproken, nou ja, de absolute topact van deze dag was natuurlijk de verschijning van de beide charmante kerstdames die u op de grote foto kunt bewonderen. De hele middag liepen ze rond om lekkere hapjes uit te delen. Natuurlijk wilden ze wel op de foto. Ja, het valt de blogger wel op dat vrouwen meestal de genomen foto eerst op de camera willen zien voordat ie online mag; deze moest ook drie keer overnieuw... Dames! Maar dat terzijde. Links op de foto ziet u kerstvrouw Rosy, naast haar staat Claudia. Wordt deze foto goedgekeurd dames?
Beijumers die nog kersboodschappen willen doen, weest er snel bij want om 18.00 uur sluit het winkelcentrum. (Anders elke zaterdagavond tot 22 uur open)
Goed nieuws is nog dat ik jongerenwerker Anno Jager vanmiddag trof voor het winkelcentrum. Het video-interview kunt u binnen een paar dagen op Beijumnieuws zien. Als de kerstdagen voorbij zijn gaan we met z'n allen richting oud en nieuw. En het is de bedoeling dat dit deze keer een écht feest gaat worden in de wijk. Binnenkort dus meer daarover. Rustige kerstdagen gewenst.

Geen opmerkingen: