vrijdag 2 december 2011

REGEN EN BINNENKORT STORM

Hoe het weer er op dit ogenblik, 8.15 uur, uit ziet weet ik niet. Dit blogbericht met foto is gisteravond om 22 uur reeds geprogrammeerd. De foto is van gistermiddag, omstreeks 15 uur gemaakt. U ziet ouders of verzorgers zich met een plu richting Johannes Calvijnschool begeven.  Het klimaat lijkt in de war. Afgelopen zomer werd het herfstig, het voorbije najaar had zomerse trekjes en nu, begin december lijkt het weer herfstig te worden. Jaha, God wikt, en de natuur beschikt. Zoiets.
De parkeerplekken voor halen en brengen waren trouwens al weer helemaal gevuld op het moment van fotograferen. Net als voor De Dijk moeten ouders hier regelmatig op de stoep of op de weg parkeren. We gaan langzamerhand naar Sinterklaasavond. Er wordt storm verwacht.
Zie ook de aanvullende reactie van Amanda.

2 opmerkingen:

Alie zei

Over het parkeren:bij de ouders wordt er wel blijvend op gehamert dat je vooral niet op de stoep of langs de weg moet parkeren. Gebeurd ook al bijna niet meer! Er is ook wel genoeg plek, soms moet je even wat verder lopen maar ach.
In principe woont iedereen op fietsafstand, dus ik denk dat klagen daarover geen zin heeft.
Het weer: ik vind dit normaler weer voor deze tijd dan 12-14 graden..
Heb je de gekleurde breisels op het hek ook gezien? Op de foto zie je het bijna niet helaas. Misschien nog even een apart berichtje aan wijden? Je hebt het al vaker gedaan, omdat je het zo'n vrolijk gezicht is...

Anoniem zei

Vandaag regen maar vorig jaar hadden we op deze dag sneeuw, zie deze leuke illustratie van Frans LeRoux van een winters tafereeltje op de Grote Markt vorig jaar in het D v/h N

Amanda