woensdag 20 november 2019

KIJK UIT VOOR MISTIGE FIGUREN TIJDENS DE MIST


Kijk deze avond goed uit, het is ideaal weer voor straattuig om toe te slaan.

Deze blogger wil geen angst zaaien, hij weet dat het grootste gedeelte van de Groningers deugt, maar er schuimt helaas ook schorriemorrie door de straten van deze mooie stad.

Maar lees onderstaand bericht, afkomstig van de politie. Het Heerdenpad, in een woonheerd, het kan zomaar gebeuren dat idioten met een mes op je af komen. 

Extra pijnlijk is het dat de daders, die een getinte huidskleur hebben, de argwaan tegen mensen met een wat donkerder huidskleur aanwakkeren met dit zieke (overvallen) gedrag. Deze blogger weet van mensen met een kleurtje in de wijk dat ze daar stevig van balen. Oppakken die handel.

De politie onderzoekt een serie straatroven in Groningen in de periode van oktober 2019 tot en met deze week. In die periode zijn op verschillende plaatsen in de stad dertien straatroven geweest. De strafbare feiten werden vooral gepleegd in het noordelijke deel van de stad en nabij het centrum.


Bij een deel van de straatroven is sprake van tieners (ca. 16-jarigen) met een getinte huidskleur. Slachtoffers moesten onder bedreiging van een mes of vuurwapen hun spullen afgeven. Bij een aantal straatroven bleef het bij een poging en werd niets buitgemaakt. De daders waren voornamelijk op de fiets en droegen op het moment van de straatroof een bivakmuts, sjaal of capuchon om hun gezicht te bedekken.

Lees meer via https://www.politie.nl/nieuws/2019/november/19/politie-onderzoekt-straatroven-in-groningen.html

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Kwart v 5 meerdere politie wagens en ambulance langs de ballorig richting voetbal velden,vast niet voor een gescheurde spier of ruziende ouders,eerste wat ik dacht was een overval...

Anoniem zei

Ach het zijn maar blanken die worden afgerost. https://twitter.com/VrouwvdVrijheid/status/1197187829295656960