donderdag 7 november 2019

ONDERTUSSEN IN DE HUNZE (152)


De dagen worden als maar donkerder en deze blogger heeft niet altijd tijd om overdag door buur-wijk De Hunze te fietsen of te rijden.
Gisteravond laat wel even, de foto's die we zien zijn toen gemaakt.

Met de auto maar even, lekker warm.
Via Beijum Zuid twee rotondes over, bij de ingang naar De Hunze het Heerdenpad oversteken en de Berlageweg oprijden, de hoofdstraat van de wijk.

Direct maar even naar links de van Loghemstraat inrijden, wat stond de maan daar mooi boven aan de hemel, De Hunze werd er bijna romantisch. van.
Zie foto boven.

Genoemde weg was nat in verband met de neerslag die was gevallen, maar er was te zien dat nog niet zolang daarvoor een auto was weggereden, getuige het droge plekje dat is te zien. Wel raar dat daar een auto heeft gestaan, langs de hele straat stonden auto's voor de woonhuizen.

Jammer dat straat geen Bourbonstreet heet, het nummer There's a moon over Bourbon Straat  van Sting kwam bij deze blogger op bij het aanschouwen van de straat en de man.

Na al deze kortstondige romantiek in De Hunze keerde ondergetekende terug naar Beijum.
Van romantiek naar nuchterheid is even een dingetje maar gelukkig was daar het Heerdenpad, zie afbeelding links.

Daar kun je niet oversteken met je hoofd nog in de wolken en met je hoofd nog vol met al die verpletterende indrukken na het bezoekje aan De Hunze. Goed links en rechts kijken, er rijden nog wel eens fietsers zonder licht die je zo plat zou kunnen rijden als je niet uitkijkt.

Geen opmerkingen: