dinsdag 5 november 2019

KRANTEN IN HET BEIJUMERBOS GEDUMPT


"Iemand heeft geprobeerd om de kabouters in het Beijumerbos van kranten te voorzien, de andere helft is in het water gegooid. Helaas lezen de kabouters de krant niet en de eenden vinden het ook geen waardevolle aanvulling van hun leefomgeving. Het zou mooi zijn als degene die dit gedumpt heeft ook weer even op zou willen ruimen, het is wel erg gemakkelijk en asociaal geld verdienen zo."
Lezeres Saskia stuurde gisteravond bovenstaande dubbel-foto op. Ze schreef er bovenstaande grappig bedoelde tekst bij.
Zal het een stapel wijkkranten zijn? Gezinsbodes?
Meer gratis kranten hebben we niet, dus het zal wel een der beide kranten zijn.

Een maand geleden werden twee stapels wijkkranten bij de Menkemaheerd aangetroffen
De Gezinsbodes worden ook niet altijd bezorgd in Beijum, open daarvoor de link en lees.

Update 12.37 uur; het zijn kranten van de Groninger Bodembeweging.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit is de krant van de groninger bodembeweging aan de kleur van de krant te zien.
Vorige week zijn er 3 kranten bezord, gezinsbode, beijumerkrant en de bodembeweging

Anoniem zei

dat er met kranten en reclame folders zo al geruime tijd gaat is niet meer normaal. niks bezorgen maar wel het geld opstrijken , hoe asociaal kun je zijn !! in verschillende delen van onze wijk krijgt men bijna nooit de wijkkrant en de gezinsbode in de bus . maar de reclame folders worden ook niet overal bezorgd , het is gebleken dat niet in alle heerden alle reclame wordt bezorgd de ene straat krijgt b.v. 12 of 13 soorten in de bus terwijl een naast gelegen straat er maar 9 soorten krijgt . ik denk dat een doeltreffende controle moet worden uitgevoerd . je klachten door-spelen naar b.v. SANTIBRI haalt ook niets uit want dan krijg je een ongeloofwaardig verhaal te lezen of horen .

Anoniem zei

De wijkkrant word ingevouwen in de gezinsbode, dus mensen met een nee nee sticker krijgen geen wijkkrant.

Anoniem zei

wij en meerdere bewoners hebben helemaal geen sticker van nee nee of wat dan ook , dus bij deze deuren moet gewoon worden bezorgd !

Anoniem zei

Geef elke folder krant of wat dan ook een QR code mee de bezorgers te traceren liggen zulke pakketen in de sloot jammer dan geen bezorgloon en zelf kosten betalen opruimen .

Susan zei

Weken geleden lagen er ook allemaal reclamefolders in de Groene Long en bij het speelveld jense/wilkemaheerd. Ik heb toen contact gehad met verspreider. Zij hebben de folders opgeruimd en de betreffende bezorgers ontslagen.
Dit is allemaal netjes teruggekoppeld dus prima afgehandeld. Wanneer je dit tegenkomt dus vooral contact opnemen met de verspreiders. Dat helpt.