vrijdag 1 november 2019

WORDT HET AUTOWRAK VANDAAG OPGEHAALD?


"We hebben vanuit de buurt vaak richting gemeente Groningen gecommuniceerd dat ze de auto moesten komen ophalen omdat die al een hele tijd staat te verpieteren. Hij was van van een bewoner uit deze straat en die komt de auto heus niet vanuit de hemel ophalen."

Ambtelijke molens en ambtenaren.
Omwonende denkt er het hare van.

Een week geleden spotte de Beijumblogger de verweesde auto in de Bottemaheerd, zie nog eens hier

Met een gemeentelijk geschreven bevel aan de ruitenwisser waarin staat dat de auto voor 1 november moet zijn opgehaald omdat er anders kosten voor de eigenaar ervan in rekening zouden worden gebracht omdat de gemeente Groningen de wagen dan zou gaan verwijderen. Lees het bericht desgewenst nog een keer terug.

Tja, beste mensen van de gemeente Groningen, als meerdere buurtgenoten al tijden aan de bel hebben getrokken omdat ze de verweesde auto zagen staan, dan kun je in november 2019 moeilijk een rekening voor ophaal-kosten naar de hemel sturen. De gaat de hemelende ex-eigenaar heus niet betalen.

Trouwens, de blogger heeft het wel steeds over een autowrak, maar wie weet, even door de autowasstraat, een beurtje, en wie weet tuf je er zo mee weg. Wie weet biedt iemand er 500 euro voor, zijn de sleepkosten er ook weer uit.

Niet zo knieperig gemeente Groningen, ophalen dat ding en ga nou niet nabestaanden lastig vallen met een rekening.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Juist wèl nabestaanden lastig vallen met de rekening. Die zijn namelijk verantwoordelijk. Volstrekt asociaal tokkie gedrag om die auto daar maar gewoon te dumpen.

Nijenstein zei

Bijzonder dat jij al weet dat er nabestaanden zijn..

Johan Fehrmann zei

Ja wat bijzonder toch he? En dan weet ik ook bog waar die wonen. Moet toch niet veel gekker worden zeg...

Anoniem zei

Iemand heeft toch denk ik een uitvaart geregeld, de woning leeggehaald en verkocht en de kentekenplaten er afgehaald?????

Anoniem zei

Als er geen nabestaanden waren dan waren de zaken van de overledene door de overheid afgehandeld en stond dit wrak hier nu niet.