maandag 29 november 2021

MAANDAGOCHTEND (551)


 Een zendmast een update geven duurt waarschijnlijk meerdere dagen.

Zie foto boven, ter hoogte van de Zuidwending is de doorgang nog altijd geblokkeerd. 

Net niet zichtbaar, maar rechts op de foto,
 daar waar het omhoog loopt, staat de zendmast. En daar weer naast het schoolplein van basisschool Het Palet.

Zie ook het bericht van afgelopen dinsdag, op die dag waren ze ook reeds met de update bezig. Kan niet missen, vandaag gaan ze weer verder. Maar waarom je hier nou het hele weekend niet langs mag lopen....Je gaat bijna aan straling denken.

Foto links, corona hier, corona daar. De huisregels bij onze drogisterij in Winkelcentrum Beijum. Kleine moeite, even meedoen. Een mens doet ook zijn veiligheidsgordels om in de auto, en rijdt niet door rood licht.

Niet dat deze blogger alle coronaregels snapt. Achterin Winkelcentrum Beijum is de Primera geen essentiële winkel, maar de daar tegenover liggende slijterij wel. Oftewel, om half zes vanavond kun je wel een fles sterke drank kopen, maar geen goed boek of een rouw-deelneming kaart. 

Foto's rechts en beneden, gezellig, warm, kleurrijk. Even corona naar de achtergrond dringen. Kerstlicht tijdens als maar donkerder dagen.

Overmorgen is het al weer december, de laatste maand van dit jaar. Over een week is Sinterklaas al weer het land uit (waar zal die zijn?).

Een prettige en voor zover mogelijk gezonde en lichte week toegewenst.

Trouwens, de winter is begonnen. 
De Provincie Groningen twitterde gisteravond laat, en zie beneden:

Geen opmerkingen: