maandag 15 november 2021

MAANDAGOCHTEND (549)


Er klopt hier iets niet.

Dacht deze blogger na lang turen en denken.

Zie foto's boven en links, kruispunt tussen de Sibrandaheerd en de Beijumerweg (fietspad).

In eerste instantie dacht hij dat een der borden over de kop stond, want waarom het voorrangsbord vanuit genoemde heerd met de punt naar beneden (foto boven) en het (u nadert een) voorrangsbord vanaf het fietspad met de punt naar boven? 

Maar dat was en is het niet.
Opeens zag hij het. Zie het voorste bord op bovenstaande foto rechts. En op de linker foto hetzelfde bord op de achtergrond.

Zal het verkeerd geplaatst zijn? Of is een of andere malloot in de paal geklommen om het bord een kwartslag te draaien? Of het bord met paal en al? Zoals het er nu staat heeft het geen functie, want voor het aankomend (fiets)verkeer niet zichtbaar. Waarom het fietsbord er überhaupt staat, vlak voor het voorrangsbord?

Foto beneden, net als vorig (corona) jaar begint the most wonderful time of the year al erg vroeg. Vroege kerstversieringen in de voortuinen. Deze week moet deze blogger maar even op bezoek bij Kerstman Piet. Naar het schijnt is hij ook al weer bezig zijn huis in kerstsferen om te toveren.

We zijn al weer over de helft van de een na laatste maand van het jaar. De winkels om 20.00 uur 's avonds dicht, de kappers gelukki9g nog open. Waar gaat de aankomende corona-winter naar toe?

Hoe het ook zij, gevaccineerden en zij die weigeren...blijf voor zover mogelijk gezond!

Geen opmerkingen: