woensdag 18 december 2013

BESTE WENSEN VAN PIET EN WILLY (Kerstman/vrouwtje van Beijum)Het is al sinds jaar en dag het meest versierde kersthuis van Beijum. Piet en zijn Willy kregen reeds een cameraploeg van Tv-Noord over de vloer. Ook kwam Eigen Huis en Tuin ooit langs om opnames te maken. 
Het huis van het echtpaar staat aan de Amkemaheerd, ter hoogte van de Jensumaheerd. Van buiten ziet het er al bont uit, zie bovenste foto, maar binnen slaat echt alles. Het lijkt wel een kerstmuseum. Piet en Willy delen al bijna een halve eeuw lief en leed met elkaar en zo te zien zijn ze nog steeds blij met elkaar. Maar vertel zelf maar even Piet:
Een bericht uit het kersthuisje van Beijum.
Wij zijn  48 jaren gelukkig  getrouwd en   brengen ons huisje  ieder jaar in kerstsferen , steeds weer  een andere opstelling. Een kerstdorp mag nooit ontbreken  al is dat in   de jaren wel wat  kleiner geworden gezien de ruimte die  beschikbaar is .
De kerstboom is  altijd vol aangekleed met een verlichte piek die dit jaar  ook  48 jaar oud is  gekocht in ons trouwjaar  1965.
Onder de piek  hangt   een engeltje die wij hebben gekregen  van mijn  schoonmoeder destijds ( in  ons prille begin).
Wij hebben  diverse media in huis gehad zoals OOG - tv  tv Noord  SBS-6  Nieuwsblad van het Noorden  de Telegraaf  en weet ik veel wat al niet meer.
Volgens mij  is het met de kerstversieringen niet meer zo als jaren terug .

Wij wensen trouwens alle lezers  van BEIJUMNIEUWS , VRIENDEN en BEKENDEN, Prettige Kerstdagen  en  een gelukkig en vooral  een gezond nieuwjaar toe.

Groetjes van  Piet en Willy  ( Kerstman  en kerstvrouwtje van Beijum )

3 opmerkingen:

Anoniem zei

beste mensen,
hoewel ik zelf geen kerst vier, wens ik jullie hele goeie dagen.
ik hoop dat jullie nog jaren in staat zijn jullie huis van buiten en binnen te versieren.

gr. therèse

Jan Bakker zei

Waarom versieren sommige mensen met kerst de hele tuin inc. deur, ramen, en soms staat de arreslee op het dak. Vooral met veel verlichting in alle kleuren van de regelboog. Vaak in wijken als De Hoogte en Oosterpark kom je deze taferelen tegen. Verwarren ze misschien kerstmis met kermis?

Anoniem zei

Het ziet er weer super uit.

Fijne feestdagen.

Martin Tanja & Deveny