vrijdag 6 december 2013

ELK VOGELTJE ZINGT ZOALS IE GEBEKT IS!


Beijum telt veel kleurrijke inwoners, je treft er vogels van allerlei pluimage aan. Kees Huizenga behoort ongetwijfeld tot de groep kleurrijke vogels die de wijk rijk is. 

Nooit is hij te beroerd om te vuur en te zwaard zaken in de wijk, die hij als onrechtvaardig beschouwt, aan te pakken. Dat doet hij meestal met de pen, maar hij is er ook niet vies van om de handen uit de mouwen te steken. Zie nog eens de video waarop hij het maaibeleid van de gemeente Groningen aan de kaak stelde in dit blogbericht uit 2011.

Afgelopen maandagmiddag trof ondergetekende meester K.B. Huizenga in Dierenspeciaalzaak Discus Hoogenberg aan. Of de blogger even een foto mocht maken voor een blogbericht met als kop: "Elk vogeltje .... !"? "Maar ik heb geen bek", aldus de altijd even attente Huizenga. Het was geen probleem. 

Zie hem daar staan, een heer van stand uit Beijum. De blogger sluit niet uit dat hij na grondig deze tekst te hebben nageplozen tot de slotsom komt dat er iets in staat wat niet helemaal klopt. Op die handelswijze kun je kritiek hebben en wie dat wil hebben moet vooral z'n gang gaan, maar je kunt het ook een kwaliteit noemen.

Trouwens, wat ziet de heer Huizenga er vitaal en sportief uit. Elke week twee keer fitnessen bij DijkmanSport. werpt zo te zien zijn vruchten af.
Kees is erg enthousiast over de Initiatiefgroep Buitenfitness Beijum. "Bewegen is goed en doet wonderen! Zeker voor 50-plussers."

1 opmerking:

Johan Fehrmann zei

Graag alleen reacties met voor- en achternaam. Zoals Huizenga zelf ook altijd placht te doen.