maandag 30 december 2013

CONSTERNATIE IN DE ALBRONDAHEERD

Omstreeks tien voor een vanmiddag spoedden vier of vijf politieauto's met gillende sirene richting Winkelcentrum Beijum. Er werd een jongeman in de boeien geslagen en gefouilleerd, en ook werd een (vlucht) auto achtergelaten.
Omstanders: "Er zaten twee jongens in, ze hebben alles in de auto achtergelaten, mobieltjes enzo, die hadden vast hun reden waarom ze er zo snel vandoor moesten."
Wat er precies aan de hand was, is nog niet bekend. Een buurtbewoner: "Die komen niet ver, als ze hun spullen in de auto hebben achtergelaten, zijn te zo te traceren."
(Als er meer bekend is volgt een update)

Update 21:32. Ondergetekende kan nergens achterhalen wat precies de reden is geweest voor de achtervolging door Beijum. Ook staat er niks over op een andere lokale nieuwszender vermeld. Wel is er nog een foto beschikbaar van een aanhouding, zie afbeelding rechts.
Beijumnieuws@online.nl

1 opmerking:

Anoniem zei

In de Grevingaheerd is een jongeman gearresteerd, later op de beijumerweg nog een andere. En ik heb 3 jongeren (1 meisje en 2 jongens)zien vluchten/rondrennen. Weer heel wat avontuur:X