vrijdag 27 december 2013

WERKEN AAN VERLICHTING ISEBRANDTSHEERD


Als het goed is hebben de bewoners van de Isebrandtsheerd vanavond en vannacht weer straatverlichting in hun straat.
Zie ook het blogbericht dat gisteravond laat werd gepubliceerd. Als het goed is? De man die op de foto met een elektriciteitskastje in de weer was kan ook geen ijzer met handen breken. "Volgens mij moeten de lichten het weer doen, zo niet dan moet er maar weer even gebeld worden." Maar wat was er nou aan de hand? "De hoofdschakelaar stond uit." Hoe komt dat dan? Door de regen? De meest domme vragen kwamen naar boven, maar ja, hoe gaat nou zo'n hoofdschakelaar van een afgesloten kast uit? De man keek wat meewarig om de domme vragen, maar hij keek ook alsof hij er wel verstand van heeft.
In elk geval kunnen bewoners uit de Isebrandtsheerd gerust zijn, het is niet zo dat instanties tussen kerst en de jaarwisseling helemaal niet zijn te bereiken. 

Het blijft even afwachten of de verlichting de hele avond en nacht gaat branden. De hoofdschakelaar is dan wel weer aangezet, maar wie garandeert dat die niet weer uit springt?
Over een half uur is het donker en weten we meer.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is nu 16.39 uur. de lantaarn direct voor me'n huis geeft licht.
écht waar. :-)

gr. Therèse

Kees Huizenga zei

Tja, met wie moet je bellen als de dienst Stadsbeheer op de slaapstand staat?

Ik belde vanmiddag met Imtech Infra BV in Amersfoort (033 - 454 17 77).

Die reparateur kan wel zeggen dat je "even" moet bellen, maar wat te doen als de dienst Stadsbeheer niet de klantvriendelijkheid betracht om een passend telefoonnummer door te geven?

Welnu, hierbij wat gegevens over Imtech Infra BV:

http://elektrotechnische-installatiebureaus.zoekeensop.nl/0455162-imtech-infra-bv-groningen/

http://www.imtech.eu/eCache/DEF/556.bGFuZz1FTg.html (te Amersfoort)

Het resultaat geldt! De regiopolitie en Imtech Infra BV hebben niet naar mij teruggekoppeld. Zo gaat dat bij introverte en defensieve organisatieculturen!