donderdag 5 december 2013

ONDERTUSSEN BIJ DE KAPPER

In afwachting van wat komen zou - gaat het knallen en stormen of niet?- fietste ondergetekende omstreeks half vier vanmiddag naar dé kapper van Beijum voor een periodieke knipbeurt. Bij binnenkomst wenkte Gerrie de Boer de blogger: "Heb je m'n nieuwe vriend al gezien"? De gruwelijkste associaties drongen zich op. Zou hij...? Ligt dé kapper van Beijum op één lijn met roddel- en relnicht Albert Verlinde z'n schuinsmarcheerder Onno Hoes? Gelukkig begon de kapper niet met 'z'n vriend' te zoenen, het zou tot daar aan toe zijn geweest. Zie foto boven.

Maar goed, gekheid en veel stokjes, na de knipbeurt viel de blogger de voorkant van Plein West op. Wat een lelijk en onafgemaakt stuk muur zit er toch tussen de Lidl- uiterst rechts, net niet zichtbaar- en de kapperszaak. Zie de houten schotten, achter de linker plank zit de plofkraak-pinautomaat van 15 september. (foto links).
Hoe lang blijven de plofkraak-planken nog tegen de muur gespijkerd? De voorgevel van de Duitse super ligt er pico bello bij, net als de gevel van (kap)salon De Boer. Maar wat er tussen ligt....

Het is 20:55 en dit blogbericht gaat online. Tot nu toe is er geen stormschade bekend in de meest grijze wijk van de stad Groningen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Best een knappe man die Gerrie de Boer

Anoniem zei

haha, ja en zo te zien ook een goeie klant van zichzelf ;-)

gr. therèse