woensdag 11 december 2013

VUL IN DIE BEIJUM TOP 100 FLYERS!

Het enthousiaste drietal dat op de foto is te zien stond vanmiddag om een uur of half vijf voor Winkelcentrum Beijum te flyeren. Vul drie nummers in die volgens jou in de top 100 van Beijum moeten komen. Het ouderjaarsfeest in Beijum moet slagen! Vul in! Vul in!
Ze maakten er geen half werk van. Ondergetekende kreeg van alle drie een exemplaar in de hand gedrukt en in de jaszak gestopt. "Vul in. Ook een voor je kinderen en vrouw." Hebben jullie het zelf al ingevuld? "Jaaaaah"! Voor wie doen jullie dit? Worden jullie er voor betaald om dit te doen? "Dit is vanuit de MJD, we krijgen er een blikje frisdrank voor. Hier, neem nog een mee."
Binnen in de winkel lagen oningevulde flyers in de prullenbak.
Het maakt niet uit, de opzet mo├ęt lukken. Als Beijumers de flyers niet gewoon pakken en invullen, dan moeten ze maar aangegeven worden. Je kunt moeilijk een top 100- actie starten en het vervolgens laten floppen.

Kom op Beijumers, invullen die hap. Zo niet, dan moet er zwaarder geschut worden ingezet. Een vliegtuig die de flyers boven de wijk dropt. Ze thuis door de brievenbus krijgen. Laat de Top 100 van Beijum niet floppen! Het moet een swingende jaarwisseling worden!

Geen opmerkingen: