zondag 15 december 2013

STROOMSTORING IN DEEL VAN BEIJUM

Ondergetekende is niet in Beijum of in de stad aanwezig, maar via What's app krijgt hij door dat eenderde der Beijumers van electriciteit is verstoken. Mocht er meer info zijn, mail dan naar het bekende mailadres.
Update 12.10 uur. Uit verschillende delen van de wijk wordt gemaild of getwitterd dat de stroom het gewoon doet. Alleen rond de Claremaheerd is een storing gaande.
Update 15.55, nadat eerst verschillende lezers meldden dat de stroomstoring in grote delen van de wijk bezig was, bleek het toch 'maar' te gaan om een gedeelte Clarema/Emingaheerd.

Een lezer appte vrolijk: "Vier uur geen stroom? Dan krijg je 35 euro."
Naar het schijnt heeft de storing langer geduurd. Tel uit je winst.
De opgestuurde foto laat zien dat er omstreeks half twee vanmiddag werd gewerkt aan het op gang brengen van de stroom. Dat schijnt gelukt te zijn.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mn vriendin op de claramaheerd zit nog steeds zonder stroom,zette ze net op facebook,dus is het nog niet klaar zo als vermeld staat

karin.p. zei

Vanaf vanmorgen ong. 10:15 tot 16:45 heeft het blok Innersdijk/videotheek of te wel Claremaheerd/Emingaheerd zonder stroom gezeten.
De storing bevond zich aan de claremaheerd tegenover de videotheek.
Iedereen krijgt 35,- tegenmoedkoming dit schijnt verekend te worden met je energierekening zie hier:http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/energie/vraag-en-antwoord/krijg-ik-een-vergoeding-bij-een-stroomstoring.html
En je kunt ook de diepvriesproducten die verloren zijn gegaan declareren.
http://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/energie/voorbeeldbrief-verzoek-om-compensatie-bij-storing-energie