woensdag 25 december 2013

KERSTMAN/VROUW VAN BEIJUM: VROLIJK KERSTFEEST

De kerstman en vrouw van Beijum krijgen er maar niet genoeg van. De foto's die u hier ziet gepubliceerd werden vanuit het meest versierde huis van de wijk opgestuurd.
Een kerstman is ook maar een mens. Of hij het net zo druk heeft als collega-heilige Sinterklaas is me niet bekend, wel dat Santa Claus af en toe behoefte heeft aan rust en daarom even plat gaat. Zie bovenste foto. Fijn om te zien dat er ook hulp kerstmannetjes bestaan, de slapende kerstman wordt goed in de gaten gehouden door een driewieler-kerstmannetje. De linker foto komt ook uit hét kersthuis van Beijum. Waar de meeste mensen elkaar 'prettige kerstdagen' toewensen, daar pakken Piet en Willy het anders aan. Ze vertalen Merry Christmas in Vrolijk Kerstfeest. Geen droevig of depressief kerstfeest, nee, maak er wat vrolijks van.
Of iedereen daar reden toe heeft laat de blogger in het midden. In elk geval wensen Piet en Willy iedereen het beste toe tijdens kerst 2013 en voor 2014, en doen hun kinderen op de rechter foto ook een duit in het zakje: Via deze weg willen  de kerstman en kerstvrouwtje van Beijum ( Piet en Willy )  jullie hele fijne  kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar  wensen.
Groetjes van Piet en Willy en voor het komend jaar  veel gezondheid  toegewenst en tot ziens en  of horens. 

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hoewel ik geen enkele reden heb om kerst te vieren, omdat ik alleen ben, wens ik jullie piet en willy goeie dagen. geniet van jullie o zo mooi en liefdevol toegetakeld huisje.

gr. therèse

Anoniem zei

Lieve Therese ,

Een hele fijne kerst gewenst hoor !Anoniem zei

dank je anoniem :-).
geer en goor spraken van 220.000?
nou geloof me, er zijn er aardig wat meer.
niemand, maar dan ook niémand daarvan heeft ooit gevraagd...och kom, laat me op latere leeftijd aub eenzaam zijn.
jij ook een goede kerst en een gezond oud en nieuw.

gr. therèse