donderdag 5 december 2013

STORM VALT TOT NU TOE MEE IN BEIJUM

Volgens weerdeskundigen bereikt het hoogtepunt van de storm omstreeks 17 uur z'n hoogtepunt. Tot nu toe worden mensen in Beijum eerder nat als ze de straat opgaan, dan dat ze bang moeten zijn dat ze een boom op het hoofd krijgen.
Bovenstaande foto is tegen drie uur vanmiddag gemaakt. Opeens kwamen rukwinden op en begon het te knallen van de onweer. De nieuwe boompjes zwiepten heen en weer en de regen kletterde uit de hemel. Van een aardige mevrouw die in het Informatiepunt van Innersdijk zat te werken mocht ondergetekende even binnen schuilen. De foto is door het raam gemaakt, u ziet een waterpartij op Plein Oost. Zou het losgaan? Nee, dat viel en valt tot nu toe heel erg mee.
Het ziet er niet naar uit dat Beijum zich druk hoeft te maken. Er is wat wind en wat regen. Maar dat waait wel weer over. Mocht het veranderen dan volgt een update.
Update 17:35 uur. De wind joelt om het huis maar het is geen weer om naar buiten te gaan. Bovendien is het donker. Mochten lezers van Beijumnieuws iets van stormschade tegen komen of ondervinden - laten we hopen van niet, er zijn al genoeg bomen omgegaan- dan graag foto's naar Beijumnieuws@online.nl

1 opmerking:

emmy zei

Zag op de weg naar huis dat er aan de framaheerd een boom was omgevallen. Mijn camera is niet goed genoeg om een goede foto te maken.