donderdag 19 december 2013

SENIOREN WERDEN VERWEND IN DE KLEIHORN

Ondergetekende was gisteravond verhinderd om een bezoek aan de seniorenverwenmiddag in buurtcentrum De Kleihorn te brengen. Gelukkig ging Philippine Koopvan van Lijn6 wel. Ze stuurde deze foto's en schreef:
Het was een gezellige boel toen ik bij de Kleihorn naar binnen stapte. Zo’n 25 senioren waren aan het bingo spelen. Er werd een kerstverhaal van Jozef en Maria voorgelezen en de deelnemers moesten de getallen uit het verhaal op een bingostrookje aanstrepen, een vb. van een getal was de 6 km. lange weg die Jozef en Maria hadden afgelegd. Het verhaal werd voornamelijk door Yvonne voorgelezen, zij is beheerder over buurtcentra de Kleihorn, het Trefpunt en het Heerdenhoes.

Samen met Theo Smith en Rita Arkema, voorzitter werkgroep ouderen organiseerde Yvonne allerlei doe-activiteiten voor de senioren. Nu Rita naar een andere stad is verhuisd kan zij haar werkzaamheden hier in Beijum niet meer voortzetten. Vanwege haar jarenlange tomeloze inzet voor deze doelgroep werd zij voor de verwendag in het zonnetje gezet en kreeg ze een prachtige bos rode gerbera’s in de armen gedrukt.

Tijdens een drankje en een hapje werd er gezongen en gitaar gespeeld door Glenn Gressman, hij zong mooie kerstliederen. Na het koud buffet was iedereen goed voorzien en kon er nog verder worden genoten van de muzikale begeleiding van Glenn Gressman. Het was warm, mooi en de sfeer zat er goed in. Hopelijk zullen er voor het volgend
 jaar weer nieuwe vrijwilligers aanmelden. 

Kijk voor meer foto's op Lijn6.com.

Geen opmerkingen: