dinsdag 31 december 2013

KALMERINGSPILLEN VOOR HUISDIEREN (vuurwerkgeknal)


Voor de farmaceutische dierenindustrie hoeft vuurwerk tijdens oud en nieuw vast niet te worden afgeschaft. De pilletjes om honden te laten ontspannen tijdens het geknal gaan bij Discus Dierenspeciaalzaak Hoogenberg grif over de toonbank.
De foto's werden gistermiddag gemaakt. Een vrouw die boven het winkelcentrum woont sloeg net een doosje Relaxpillen in (voor haar hond): "Ik kan hier helemaal niet tegen, ik ga twee dagen weg, ze knallen morgen de hele nacht door." Zie ook de rechter foto, op een flyer wordt het woord tegen de huisdieren zelf gericht: 'Alleen rust kan je redden.' Zo te zien heeft de hond reeds een beste dosis gehad, terwijl de kat nodig aan een paar pilletje toe is.

De Partij voor de Dieren wil het carbidschieten in stad aan banden leggen. Zo lang dat niet gebeurt, kunnen bezitters van huisdieren ondersteunende middeltjes kopen in zaken als Dierenspeciaalzaak Hoogenberg. Zie bovenste foto linksonder, met een paar Relaxpilletjes in kan het heel gezellig voor een hond zijn om morgenavond  met het baasje en met wat chips (for dogs) onder handbereik vanaf de bank naar Theo Maassen te gaan kijken. 

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat dacht je van gewoon lekker thuisblijven om je huisdier gerust te kunnen stellen ?
Theo Maassen is wat mij betreft een keiharde eikel .

Anoniem zei

Wel oppassen met zulke kalmeringsmiddelen, vaak worden de honden/katten uiterlijk rustig, omdat de spieren slap worden. Helaas is er in het koppie evenveel angst en kan de hond of kat geen kant op door de pillen. Wanneer je zon vreselijk bang huisdier hebt steun hem/haar dan, wat mij betreft zonder kalmerende middelen.

Anoniem zei

Nog even een aanvulling op mijn vorige bericht. https://hondenbescherming.nl/nieuws/2013/12/26/antivuurwerkmedicijn-vrij-verkrijgbaar-op-internet-niet-definitie-een-slimme-zet/

Anoniem zei

idd. géén kalmeringstroep voor mijn huisdieren!
enne anoniem 11.53 uur....veel plezier bij theo maassen :-).
ik zal het hebben bij de speciale aflevering van IK HOU VAN HOLLAND :-).

Gr. Therèse