zondag 8 december 2013

SANDY GEEFT NOG STEEDS ZANGLES

Ruim een maand geleden beëindigde haar landelijke avontuur bij The voice of Holland. Jammer, maar het heeft haar niet van haar stuk gebracht. 

Afgelopen dinsdagmiddag trof ondergetekende het bonte gezelschap dat op de linker foto is te aanschouwen in de muziekruimte van het Trefpunt. Beijumse Sandy, midden voor vanaf de rug gezien, gaf datgene aan de twaalf meiden waarmee ze omringd staat waar ze goed in is: zangles geven. Hoe gaat het? "Ja heel goed." De stralende lach vertelde: ze meent het. Of ze voor de Voice of Beijum aan het oefenen waren? Nee, dat niet. Maar meer tijd om vragen te stellen was er niet. Even uit de repetities gehaald worden om een minuutje voor de fotograaf te poseren was geen probleem. Zie foto boven. Maar de kinderen stonden centraal, the show must go on.

Wie weet breekt een der jonge zangtalentjes op de foto ooit eens door. En wie weet wordt er dan naar de beide foto's verwezen die hier zijn te zien. Kijk, daar is het ooit begonnen. Ik had zangles bij Sandy in Beijum. Dáár is de basis voor m'n zangcarrière gelegd.

Geen opmerkingen: