donderdag 12 december 2013

DE VROUWEN FAIR IN HET TREFPUNTNaar aanleiding van de eerder deze week aangekondigde flyer over Vrouwen Fair in het Trefpunt trok ondergetekende gisteravond z'n stoute schoenen aan. Wat zijn de dames daar van plan? Hoe is de sfeer?
Met enige schroom betrad de blogger het achterste gedeelte van het multifunctionele centrum. Ben je als man welkom binnen zo'n vrouwenbolwerk? Hij ontmoette geen enkele weerstand. "Zo extreem zijn we niet", aldus een der dames. Gewillig poseerden ze voor de camera, zie foto boven. Ondernemende dames uit Beijum en omgeving. Allemaal waren ze bezig om hun vaardigheid vanachter een tafel te etaleren. Vrouwen-dingen uiteraard. Sieraden, bloemwerk, haken. Een naai-atelier. Dames onder elkaar.
Als er een man is die de volgende keer graag mee wil doen, is die dan welkom? "Nee, dat kan niet. Het is een vrouwenavond." En verder gingen ze. Haken. Naaien. Bij de (zelfgemaakte?) sieraden zitten. Op de flyer staat o.a. de activiteit decopatch. Nooit van gehoord. Via vriend Google kom je op de gelijknamige site Decopatch van ene Tante Tootje. Zie hier.

Het zag er allemaal gezellig en gemoedelijk uit. Het contact was vriendelijk en openhartig. Maar als man ben je toch een buitenstaander. Eens te meer blijkt dat vrouwen beter kunnen netwerken en organiseren dan mannen. Wat kunnen ze lekker tutten en bijkletsen. En zich organiseren natuurlijk. Om jaloers van te worden. Wanneer komt de Mannen Fair?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk. Wanneer is het weer?

Anoniem zei

Het is 6 januari weer (iedere 1e woensdag van de maand) en dan is het in Hoogezand (elke x ergens anders).
We staan 5 febr. in Bedum, 5 Maart hoogstwaarschijnlijk Roden en 2 april in Loppersum.

Erg leuk stukje, jammer alleen dat voor ons nergens het speelgoed wordt opgemerkt.
We vallen qua reclame iedere x buiten de boot.

Wij van Kiddy-Ootjes verkopen super leuk, mooi en qualitatief goed speelgoed. Uitzonderlijk en het belangrijste voor zeer lage prijzen. Kijk ook eens via fb op Kiddy-Ootjes.

Verder een leuk stukje en de vrouwenfairs zijn zeker de moeite waard!!

Miranda zei

Aan anoniem 8 jan is de volgende in hoogezand woldwijkcentrum