woensdag 17 november 2021

KRAPTE ROND WINKELCENTRUM BEIJUM (paaltje omver)
Het blijft behelpen met het laden en lossen van levensmiddelen die in dikke vrachtauto's bij onze AH in Winkelcentrum Beijum.

Om bij de opslagplaats van genoemde winkel te komen rijdt een vrachtauto steevast eerst een stukje de weg in naast de tandarts, om vervolgens met 'de kont' naar achteren te rijden.

Dusdanig dat je soms minutenlang het winkelcentrum niet kan verlaten, zie nog eens dit bericht

Je moet als vrachtwagenchauffeur hoogst alert, via de spiegels, naar achteren rijden, want er rijden fietsers en er steken mensen over van en naar de parkeerplaats.

Er wordt wel eens een lantaarnpaal half gemold

Gistermiddag tegen kwart voor zes was het weer raak. Vanaf de fietsenmaker bekeken zag deze blogger een vrachtauto met producten genoemde weg naast de tandarts inrijden. Zie afbeelding links.

Even kijken, waarom rijdt ie niet naar achteren? Ah, zie foto boven, de chauffeur was uitgestapt om schade (krassen) aan de rechter voorkant van zijn voertuig in ogenschouw te nemen. Links op bovenstaande foto zien we de 'dader.' Of misschien is het woord 'slachtoffer' beter op zijn plaats.

Op de foto rechts zien we de krassen beneden.
Deze blogger heeft geen idee hoe dit wordt afgehandeld. Moet de chauffeur de omver gereden paal vergoeden? Of kan de chauffeur, de organisatie waar hij voor rijdt, de schade aan de wagen declareren?

Er stonden afgelopen tijd camera's rond het winkelcentrum...
 

Geen opmerkingen: