maandag 8 november 2021

MAANDAGOCHTEND (548)
Gezellig en geen gek idee. Zeven weken tevoren reeds kerstverlichting ophangen.

Zie foto's boven en links, de Amkemaflat.

Geachte Kerstman Piet, wanneer ga je net als vorig jaar je huis weer in kerstsfeer brengen?

Doe maar zo spoedig mogelijk, en laten we Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten(discussie) a.u.b. overslaan.

Mien God, wat gaat de tijd snel, het is alweer 8 november. 

Komende donderdag is het weer Sint Maarten, en vast dat dit (kinder)feest wederom, net als vorig jaar, want corona, niet gaat plaatsvinden in Winkelcentrum Beijum.

Foto rechts, een auto op een aanhanger in de Munsterheerd. Deze blogger is behept met een Veenkoloniaal gevoel van achterdocht. Net als dat hij iemand met een afgesloten fiets onder de arm ziet rondlopen dacht hij al fotograferend: is dit wel in de (trek)haak?

Maar ja, waarom niet, het sleuteltje van een fiets kan verloren zijn, en zo'n oplegger regel je niet voor niks. Achterdocht kan handig zijn, als tegenhanger van al teveel naïviteit, en ook binnen het journalistieke blogwerk, maar je moet er niet in doorslaan.

Foto beneden ten slotte.

Mooie herfstkleuren 
En oud en nieuw, nee geen jaarwisseling, maar oude en nieuwe architectuur in de Wibenaheerd.

Het oude rode gebouw op de achtergrond zal in 2024 worden afgebroken

Het relatief nieuwe rijtje huizen dat we rechts zien dateert van 2012. Links, niet in beeld, ligt de speelplaats van de omliggende school. De rij huizen werd in genoemde jaar gebouwd.

De nieuwe week is begonnen. Dreaming of a white Christmas. Weest niet te achterdochtig en geniet van de mooie herfst. En blief veur zover meugelek gezond..... 

Geen opmerkingen: