donderdag 18 november 2021

KERSTHUIS VAN PIET EN WILLY WORDT WEER OPGEBOUWD

 


Ook in het vorige (corona)jaar werd hét kersthuis van Beijum reeds vroeg in november opgebouwd

Precies deze tijd van het jaar tooide Beijum zich in 2020 ook reeds grotendeels met kerstversiering

En ja, ze doen het weer.

Kerstman Piet en zijn Willy.

Hoeveel dozen met kerstspullen zijn er weer van zolder gehaald om beneden the most wonderful time of the year uit te gaan beelden?

Afgelopen dinsdagmiddag zag deze blogger het echtpaar door de ramen heen in de woonkamer zitten, zie afbeelding boven.

Links, de buitengevel is nog niet aangepakt, de lichtjes die we zien komen van binnen.

Piet: "Daar beginnen we mee als Sinterklaas weg is."

Terwijl de kamermuur een laag sneeuw werd opgeplakt liep deze blogger met draaiende camera naar binnen. even wat vragen stellen aan de Kerstman- en Vrouw.

Bekijk de video, rechtsonder groter te klikken. En ja, Zwarte Piet kwam ook even voorbij. Voor Piet en Willy mag die blijven.

Kerstman Piet beloofde de lezers van Beijumnieuws vlak voor Kerstmis weer te trakteren op een kerstgroet. Het eerste bericht over onze Kerstman werd hier in 2013 gepubliceerd. Zie vooral ook de kerstkaart die dat jaar werd verstuurd

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Zelfs in stukjes die duidelijk NIET over corona gaan kan Johan het niet laten om het woord ergens tussen te proppen. Het wordt een beetje sneuïg inmiddels.

Johan Fehrmann zei

Ook deze reactie maar doorgelaten ivm een hoge vermaakgehalte. En steeds weigeren is ook zo sneuïg. Voor het tweede achtereenvolgende coronajaar bouwt Piet zijn kersthuis eerder op. Maar wat een intensieve en betrokken lezer, wat een fan van Beijumnieuws!

Anoniem zei

Het doet me deugd dat je mijn reacties zo kunt waarderen, ik ben dan ook meestal de enige die nog de moeite neemt he.

Johan Fehrmann zei

Nee hoor, ik laat ze door omdat de eenzaamheid van je afspat. Via de aan Beijumnieuws gekoppelde Facebookpagina komen vele tientallen reacties per week binnen. Verder geen discussie, een beetje lief zijn voor jezelf.