zondag 28 november 2021

ESTHER DE BOER WÉÉR PERSONAL COACH VAN HET JAAR Ik weet niet of ze nog in Beijum woont.

Maar in 2017 werd Beijumse Esther de Boer Personal Trainer van Groningen.
En vorig jaar ook

Foto boven, drie jaar geleden, Esther met Katja Schuurman.

Ze mailde vandaag:

Ondernemer en coach Esther de Boer voor de vierde keer uitgeroepen tot beste personal trainer van Groningen 

Esther van The Body Buddy heeft ook dit jaar weer genoeg stemmen binnengehaald. Tijdens de online Dutch Fitness Awards is zij uitgeroepen tot de beste personal trainer van de provincie Groningen. Haar zeer tevreden Buddies hebben haar gewaardeerd met een 9,8. Daarnaast won ze ook de Creativiteit Award voor meest enthousiaste social media campagne rondom haar nominatie. 

 

Esther rijdt al sinds 2013 met haar busje vol met sportattributen door de stad. Van Vinkhuizen naar het Stadspark en van het Noorderplantsoen naar Kardinge. Met veel oog voor het mentale aspect geeft deze gedreven en enthousiaste trainer bootcamp en 1-op-1 trainingen voor diverse niveaus. Van ‘no-run’ tot ‘extreme’ en alle trainingen zijn buiten. “We zijn met z’n allen al zoveel binnen en buiten sporten is heerlijk!”  

 

Met veel plezier en passie helpt Esther haar klanten richting hun persoonlijke doelen. Ons brein kiest vaak liever voor de bank dan een work-out en verkiest ook vaak chocolade of chips boven komkommer. Het comfortbrein die de meeste mensen wel kennen komt geregeld aanbod tijdens de coaching sessies. Naast het analyseren en het harde werken zijn de trainingen ook erg leuk, want gezelligheid is ook heel belangrijk! 

 

The Body Buddy focust zich op training, mindset en voeding. Bewegen is heel belangrijk en heel goed voor ons lichaam, maar bij afvallen draait het grotendeels om voeding. De meeste diëten bestaan uit een vaststaand menu. Hierdoor is het logisch dat het voor veel mensen niet haalbaar is op lange termijn. Het is namelijk nodig om consequent te blijven, want in dit geval geldt: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Daarom heeft The Body Buddy een kookboek geschreven met flexibele menu’s. Het is een uniek concept! The Body Buddy kookboek voor vrouwen ligt op dit moment bij 28 uitgevers op de plank. De eerste reactie van een uitgever is binnen. De uitgever is gevestigd in België en heeft volmondig ja gezegd tegen dit concept. Esther is nog in afwachting van uitgevers zoals Kosmos, De Bezige Bij en HarperCollins. 

 

Ondertussen mag Esther weer een jaar genieten van haar titel.     

  

Foto: Esther de Boer (links) en Katje Schuurman. Foto van de Dutch Fitness Awards 2018. Toen de uitreiking op locatie plaatsvond i.p.v. online.  

Geen opmerkingen: