dinsdag 1 december 2020

ESTHER DE BOER WEDEROM BESTE PERSONAL COACH VAN GRONINGEN

'Met haar busje vol attributen verplaatst ze zich door de stad om haar Buddies mentaal en fysiek fitter, sterker, sneller en energieker te maken. '

Ze heeft het weer voor elkaar gekregen, net als in de jaren 2017 en 2018 is ook dit jaar Esther de Boer uitgeroepen tot de beste personal trainer van Groningen.

Zie nog eens het bericht met een stralende Esther uit 2017

In dit corona-jaar 2020 is alles anders, toch ging Esther, die de afgelopen acht jaar in Beijum heeft gewoond en sinds drie maanden is verhuisd, dit jaar digitaal door. 

Lees verder.

Foto:  Esther de Boer (links) en Katje Schuurman. Foto van de Dutch Fitness Awards 2018. Toen de uitreiking op locatie plaatsvond i.p.v. online. 

Tijdens de online Dutch Fitness Awards op 30 november 2020 is Esther de Boer van The Body Buddy uitgeroepen tot de beste personal trainer van de provincie Groningen. The Body Buddy geeft al jaren personal en bootcamp trainingen bij Kardinge, in het Stadspark, Noorderplantsoen en bij mensen in de achtertuin. Met haar busje vol attributen verplaatst ze zich door de stad om haar Buddies mentaal en fysiek fitter, sterker, sneller en energieker te maken. 

Ook tijdens corona zorgt zij ervoor dat iedereen gezond en sterk blijft. “De personal trainingen mochten gelukkig continu doorgaan. In maart, april en mei gaf ik de bootcamp trainingen online via Zoom. Zodra het weer mocht gingen we ook met de groep weer buiten sporten. We leken op dolblije enthousiaste koeien die na een winter binnen de wei weer op mochten. Hierna zijn de regels nog driemaal aangepast. Ik speelde er elke keer direct op in zodat we in viertallen, tweetallen en met routekaartjes veilig door konden blijven trainen. Ik ben van mening dat een gezonde leefstijl heel belangrijk is: genoeg bewegen, niet te veel calorieën eten en drinken, goed slapen en genoeg ontspannen. Dit is de basis, vooral nu!” 

Wat betreft de calorieën is ze al een heel eind met haar eerste kookboek. Het is een zeer speciaal vernieuwend concept. Het boek gaat veel nieuwe inzichten geven en het gaat grote impact maken op mensen hun leefstijl en weegschaal. “Het is een groot plan waarbij ik iedereen op individueel niveau kan helpen om een persoonlijk doel te halen.”       

Esther haar tomeloze en creatieve inzet wordt ook dit jaar weer beloond. Zij mag zichzelf net als in 2017 en 2018 de beste personal trainer van Groningen noemen. 

Geen opmerkingen: