dinsdag 15 december 2020

SCHOENMAKER, FIETSENZAAK EN PRIMERA OPEN


 Er kwam gisteravond een mail binnen van een Primera-medewerkster met de mededeling dat deze winkel vandaag gesloten zou zijn.

Zie update onder bericht van gisteravond 

Maar...en zie de foto...toch open.

Net als de fietsenmaker...staan geen tientallen fietsen buiten maar er mag gerepareerd worden...en de schoenmaker...reparaties en stomerij. 

De slijterij tegenover de Primera is ook open. Essentieel om whiskey en wijn te kunnen drinken?

3 opmerkingen:

cycleshop beijum zei

Gelukkig mag onze werkplaats open blijven. En net zoals altijd repareren wij uw fiets zo snel mogelijk. 🚲😃

Brengen voor 11 uur is dezelfde dag nog klaar.
Brengen na 11 uur is de volgende dag klaar.

Onderdelen bestellen
Ook is het mogelijk om onderdelen voor fietsen te bestellen. Dit kan door ons te mailen of te bellen. Geef in de mail aan wat u wilt bestellen en wat uw voorkeur is voor het afhalen van de bestelling. Via de mail krijgt u van ons een bevestiging van uw bestelling en welke tijd u het kunt afhalen bij de deur van onze werkplaats.

beijum@cycleshop.nl | 050 542 12 42
lewenborg@cycleshop.nl | 050 85 15 425

Onderdelen bezorgen
Daarnaast kunnen wij uw bestelling ook bezorgen in de gemeente Groningen tussen 18.00 en 20.00 uur. 📦 We nemen contact met u op om een schatting te geven over de bezorgtijd.

Spoed bezorgingen zijn mogelijk in de wijken: Beijum, Lewenborg, De Hunze, Meerstad en Ulgersmaborg. Overdag gaan wij dit doen op de e-bike in deze wijken met een te verwachten aanrijtijd van 1 tot 2 uur. Betaling gaat dan via een tikkie of betaalverzoek van uw bank.

Online aanbod
Via onze website heeft u de mogelijkheid om onze tweedehands fietsen te bekijken. Kijk op www.cycleshop.nl voor ons volledige aanbod.

We willen u bedanken voor uw begrip. 🙏🏼 Laten we er samen voor zorgen dat u mobiel blijft en dat we het virusmonster verslaan. Samen staan we sterk!

Dank voor uw medewerking,
Albert, Arie en Johannes

⚠️ Let op: onze winkels zijn gesloten van 21 december tot 4 januari.

Anoniem zei

Hoe zit het met Autobedrijf Visser? Wel onderhoud en herstel, maar geen verkoop? Of anders?
Overigens, fikse schadepost voor autodealers met eindejaarsacties en lease-afleveringen i.v.m. electrische bijtellingssubsidies die lock-d.

Chris zei

Autobedrijven kunnen doordraaien. Verkoop aan bedrijven (b2b) is toegestaan, dus de auto van de zaak kan verkocht en afgeleverd worden vanuit de showroom.

Particuliere verkoop moet wat creatiever, contact via telefoon en email en dan bijvoorbeeld de auto naar de klant brengen voor een proefrit.

Overigens is de nieuwverkoop van auto's het hele jaar al dramatisch teruggelopen.