zaterdag 12 december 2020

VUURWERK EN VOETBALFEEST TE KARDINGE
Beijumers die aan de zuidrand van de wijk wonen, grenzend aan Recreatiepark Kardinge, werden tot zeker twee uur afgelopen nacht opgeschrikt door zwaar vuurwerk. Voor zover ze niet al diep sliepen.

Wat een knallen.

En, vanochtend (tot moment van schrijven, middaguur) kon en kan er genoten worden van harde muziek vanuit hetzelfde park. Wat nou, feestje?

Even via het Koerspad naar het sportpark fietsen, naar de voetbalvelden.

Kijk, een overblijfsel van de loeiharde knallen. Zie foto boven. Tja, dat moet wel in het holst van de nacht. Hoe kan de politie dit handhaven? je ziet een (politie)auto van verre aan komen rijden.

Grote kans dat het geknal in aanloop naar de jaarwisseling in intensiteit toe gaat nemen. Foto links, zo te zien Duits vuurwerk.
Nee, je vuurwerktroep zelf opruimen is er niet bij bij de nachtelijke avonturiers.

Dan het sportpark. Zo, wat een fietsen, zeker honderd. Zie afbeelding rechts.

Foto beneden, dat ziet er gezellig en sportief uit. Verder maar niks zeggen/schrijven. Rechts knalde muziek uit een of andere box.

De blogger fietste weer naar huis om de kerstboom op te tuigen. Ongeveer een kwartier waande hij zich buiten corona-tijden. Vuurwerk knallen en een voetbalfeestje met muziek.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit is blijkbaar de CORONAVRIJE GENERATIE

Anoniem zei

Vandaag was de laatste dag van een intern gvav toernooi,die al aan de gang is sinds de competitie is gestopt,kinderen onder de 18 mogen dat
Die muziek die ze keihard draaiden was Life is life als hommage aan Diego Maradaonna.

Je weet het wel weer mooi te brengen
Dat vuurwerk dat daar is afgeknalt heeft er niks mee te maken..

Johan Fehrmann zei

Het lijkt mij vanzelfsprekend dat vuurwerk dat om twee uur in de nacht wordt afgeschoten niks te maken heeft met een sportief evenement zoals dat overdag heeft plaatsgevonden.