donderdag 10 december 2020

DIJKMANSPORT IS IN CORONA-TIJDEN OPEN (Bewegen!)Even lekker met een huurscooter naar DijkmanSport gaan om te fitnessen.

Dat zullen sommige sporters doen, dacht deze blogger toen hij afgelopen dinsdag ook die kant op ging om zich een uurtje in het gezonde zweet te werken.

Aangekomen maakte hij bovenstaande foto.

Terzijde, het logo van DijkmanSport staat al ongeveer tien jaar links op Beijumnieuws. Klik erop en je komt op de site van deze sportschool vlakbij Kardinge.

Mooi dat de sportschool open is. Net als de kapper wordt er op afspraak gewerkt. Mensen moeten niet teveel zeuren over niks meer kunnen, en vooral niet over dik worden. Vooral Beijumers niet, een groot recreatiepark vlakbij, (bewegen!) en ook een mooi kleinschalige sportschool als DijkmanSport (bewegen! Zweten!).

Bij binnenkomst zag de blogger buslijn 4 naar Beijum rijden.
Zie afbeelding links. Ja mensen, je kunt er zelfs met de bus naar toe, de sportschool ligt naast de busbaan.

Foto rechts, het was mooi rustig. Ging lekker dat sport-uurtje.. Klein dingetje, je kunt er tijdelijk niet douchen i.v.m. corona. Een kniesoor die daar over zeurt.

Foto beneden, mooi, nieuwkomers kunnen persoonlijk begeleid worden. En alles gaat er corona-proof, een sporter krijgt een spuitbusje mee en een doekje. Handvaten van de toestellen desinfecteren na gebruik.  Want je fitnesst dan wel alleen, maar je bent niet alleen (op de wereld).

Lekker fitnessen dus, er gaan meer schrijvers naar Dijkmanport om het hoofd leeg te krijgen.

Er wordt ook gejudood, ook door Beijumer boys.

Geen opmerkingen: