donderdag 17 december 2020

BRANT GAAT MET PENSIOEN (natuurvoedingswinkel Wiershoeck)


 
Het is een bekende verschijning in de wijk. Tenminste, in en rond stadsboerderij de Wiershoeck, deze blogger kan zich niet herinneren hem ooit 'gewoon' in de wijk te hebben gezien.

Zijn vaste plek: achter de toonbank van natuurvoedingswinkel in genoemde 'boerderij.' Ok, hij liep ook wel eens door de winkel, maar op bovenstaande foto zien we hem op zijn vaste standplaats.

Maar niet lang meer.

Brant Vlasma ís de natuurvoedingswinkel in de Wiershoeck, het uithangbord. Nee, niks ten nadele van 'zijn' team. Want die is er ook werkzaam, lezen we op de screenshot links. Maar denk je aan deze biologisch-dynamische winkel midden in de wijk, dan denk je aan Brant.

Vanaf de screenshot van de afbeelding die we links op de toonbank op bovenstaande afbeelding zien staan lezen we: Beste klanten, per 1 januari 2021 gaat uw winkelier na ruim 30 jaar met pensioen! Ik ben heel blij dat ik een opvolger heb gevonden die samen met het bekende team de winkel voorzit. Haar naam is Fabiola Franzky. 

Laatstgenoemde zit rechts naast de toekomstige pensionado. Ze gaat het nieuwe gezicht van de Wiershoeck-natuurvoedingswinkel worden.

Dertig jaar. Brant werkte reeds in de winkel voordat deze blogger in Beijum neerstreek (ca 25 jaar geleden). Wat zie hij ernog jong en vitaal uit, zal dat door biologisch-dynamisch voedsel komen? 
In elk geval kunnen we nog even twee weken van deze oer-winkelier in de wijk genieten.

(Hij staat ook nog op de film, ruim twaalf jaar geleden....zie hier)

Geen opmerkingen: