dinsdag 23 mei 2017

ESTHER DE BOER UIT BEIJUM BESTE PERSONAL TRAINER VAN NL


Beste Personal Trainer van Nederland!

Op zondagavond 21 mei is Esther de Boer van The Body Buddy uit Beijum (Groningen) tijdens de Dutch Fitness Awards uitgeroepen tot de beste Personal Trainer van Nederland.

Haar klanten die zij haar 'Buddies' noemt en haar volgers op Facebook en Instagram hebben massaal op haar gestemd. Hierdoor stond zij in de landelijke Top-5 naast Personal Trainers uit Rotterdam, Den Haag en andere grote steden.Afgelopen zondag werd bekend dat zij de hoogste waarderingscijfers heeft gekregen van haar klanten voor haar: enthousiasme, creativiteit, prijs-kwaliteitsverhouding, veiligheid en kennis. Esther krijgt mensen in beweging, ze zorgt ervoor dat zij consequent veranderingen aanbrengen in hun eet- en leefstijl en dit creëert bijzondere blijvende resultaten.

Dit doet zij d.m.v. Personal Training en Bootcamp in de stad Groningen en een landelijk online programma voor dames. Dankzij haar gedrevenheid, passie en inzet is Esther een grote inspiratiebron voor anderen en mag zij zichzelf in 2017 de beste Personal Trainer van Nederland noemen. Wij denken dat haar volle agenda snel overvol zal zijn, dus ga snel met haar aan de slag!


(Ingezonden bericht)

Geen opmerkingen: