dinsdag 9 mei 2017

SPANDOEKEN MAKEN VOOR 35 JARIGE BEIJUMKORF


 In het bijna 40 jarige Beijum bestaat basisschool de Beijumkorf 35 jaar. Volgende week beginnen er festiviteiten. Opvallend, een oma van een leerling uit groep 8 is betrokken bij de organisatie.

Leerkracht Peter Strijk mailde vorige week:
Binnenkort vieren wij het 35-jarig bestaan van Obs De Beijumkorf. Het thema is 'landen van de wereld'.
Er zullen vele activiteiten plaatsvinden, die in het teken van dit thema zullen staan; 15 mei aanstaande is de aftrap.
Bijzonder om te zeggen is dat de oma van één van onze leerlingen twee prachtige spandoeken maakt.

De Beijumblogger vroeg om meer informatie en Peter stuurde onderstaande tekst met bijgaande foto's op.

5 jaar O.b.s. De Beijumkorf
De Beijumkorf, waar het zoemt van de activiteiten, gonst van het harde werken, waar iedereen druk bezig is in een goede, gezellige sfeer, bestaat 35 jaar en daarom zullen er vanaf maandag 15 mei vele activiteiten plaatsvinden. Het lustrum, dat eens in de vijf jaar wordt gehouden, zal dit jaar in het teken staan van de wereld en we maken er dus een wereldfeest van.
Elke klas heeft als thema een land gekozen en gaat daarmee aan de slag; 23 mei is de hele school omgetoverd tot een tentoonstelling waar ouders, opa’s en oma’s en iedereen die het fijn vindt om te komen kijken welkom zijn om een blik te werpen op de mooiste creaties. De Honingraat zal zijn werkjes tonen van 16.30 uur – 17.30 uur en De Zwerm van 17.45 uur – 18.45 uur.
Dit alles komt tot stand onder begeleiding van leerkrachten en ouders/vrijwilligers.
Een mooi item om te noemen zijn de spandoeken, die speciaal voor deze gelegenheid zijn gemaakt. Het vervaardigen ervan is gebeurd door een oma van een groep 8 leerling, die sinds zij op onze school zit erg betrokken is: Lidy Slink is haar naam.
Bij deze wil ik haar, en alle anderen die ons vrijwillig helpen of hebben geholpen in de loop van de tijd, namens ons enorm bedanken voor hun betrokkenheid en hun inzet. Het wordt gewaardeerd!

Geen opmerkingen: