donderdag 18 mei 2017

STUDIEBLIK OFFICIEEL GEOPENDDe locatie waar huiswerkbegeleiding door Sabine van der Kolk wordt aangeboden is afgelopen zaterdag officieel geopend.
Studieblik heet het.
Zie ook het logo links en deze vooraankondiging.

De Beijumblogger kon afgelopen zaterdag niet aanwezig zijn maar Sabine stuurde onderstaande tekst + bijgaande foto's.

Opening StudieBlik groot succes!


Afgelopen zaterdag vierde StudieBlik de officiële opening van de nieuwe locatie. Iedereen was welkom om eens een kijkje te komen nemen op de plek waar kinderen begeleid kunnen worden bij hun huiswerk en bijles kunnen kunnen krijgen in de vakken waar verbetering gewenst is. De opening werd groots gevierd!

Iedereen kon deze zaterdag bijvoorbeeld ervaren hoe het is om dyslectisch te zijn, hoe snel je eigenlijk kunt lezen, hoe een tempotoets eruit ziet en wat voor spelletjes er allemaal in de rekenkoffer van StudieBlik zitten. Naast familie, vrienden en leerlingen toonde ook lokale ondernemingen en de gemeente interesse in de opening. Uiteraard werd de opening gestart met het aansnijden van een taart. De sfeer was er goed!

Tegelijkertijd werd ook een nieuwe vorm van ondersteuning bekend gemaakt: Het brugklaspakket! Het pakket is bedoeld om kinderen de eerste drie maanden van het voortgezet onderwijs te begeleiden bij alle zaken die komen kijken in de brugklas. Hier was een grote vraag naar vanuit ouders. Aan de Emingaheerd is er voldoende ruimte en kennis om dit te kunnen bieden.

De dag was een groot succes en we kijken met een fijn gevoel terug. Bedankt iedereen! En wellicht tot een volgende keer.
Sabine van der Kolk
StudieBlik
www.studieblik.nl
Tel: 050-8800444

1 opmerking:

Kees Huizenga zei

Studieblik is gevestigd in het pand van Hamertje-Tik aan de Emingaheerd 108. Hamertje-Tik heeft aldaar een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang (BSO).