vrijdag 12 mei 2017

NIEUWE ETOS-DROGISTERIJ BEIJUM GAAT 17 MEI OPEN


Etos Nederland stuurde gisteren een persbericht over de aanstaande nieuwste vestiging van de winkelketen in Beijum.
De foto's zijn aan het begin van de middag gemaakt. Hieronder een gedeelte uit het persbericht (het reclame-gedeelte is eruit gelaten).

Voortaan kunnen de inwoners van de Groningse wijk Beijum terecht bij Etos in hun eigen winkelcentrum. Woensdag 17 mei gaat om 9.00 uur de gloednieuwe winkel open. De familie Meins, die in het winkelcentrum ook een Albert Heijn en een Gall & Gall heeft, is de ondernemer van Etos. “Een eigen drogisterij stond hoog op het verlanglijstje”, vertelt John Blaauw, de winkelmanager van Etos. “Die wens is dus nu vervuld!”

Op de plek van Etos zat voorheen een drogisterij van ondernemer Jacob Kamst. Hij geniet nu van zijn welverdiende pensioen. Alle medewerkers zijn in dienst bij de familie Meins gekomen en gaan aan de slag in de nieuwe Etos. Klanten zien dus alle bekende gezichten terug. “Wat wij van onze oude winkel hebben meegenomen is de gemoedelijke sfeer en de goede service. Wij geven graag adviezen over beauty, huidverzorging en de gezondheidsproducten”, aldus John Blaauw.

Tot 22.00 uur open
De nieuwe Etos biedt voor elke portemonnee een ruime keuze. Klanten kunnen er terecht voor alle producten op het gebied van gezondheid, beauty, geuren, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Ook zijn er leuke cadeauartikelen te koop. Het is een moderne, overzichtelijk ingedeelde winkel met een fraaie beauty- en geurenafdeling. Daar staan de verschillende merken overzichtelijk gepresenteerd en er hangen tips over nieuwe stijlen. Etos in Beijum hanteert dezelfde sluitingstijdstippen als de Albert Heijn en de Gall & Gall. 
De winkel is maandag tot en met zaterdag tot 22.00 uur ’s avonds open, zondag tot 18.00 uur. Etos viert de opening samen met klanten. Er zijn scherpe aanbiedingen, speciale acties en leuke activiteiten. Zolang de voorraad strekt krijgen klanten bij besteding vanaf 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk; en bij besteding vanaf 15 euro een handige big shopper. John Blaauw: “Op zaterdag 20 mei organiseren we van 11.00 tot 17.00 uur een evenement dat geheel in het teken staat van huidverzorging en make-up. Klanten kunnen zich dan ook gratis laten opmaken.”

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ard zei...
Zal best mooi worden.
Is er ook nagedacht over de plaaats van de geldautomaat?
Of wordt het raam nog geblindeerd ?
Wie onderzoekt dit ?

Anoniem zei

Een beetje privé pinnen, wat zo fijn was bij Kamst, is er niet meer bij.
Ten overstaan van gans winkelend Beijum sta je nu open en bloot je geld te tellen.
Misschien is het beter de pinhoek toch maar af te schermen met een poster of zo iets.
Wel mooie belichting en kleurkeuzes trouwens.

Anoniem zei

Wat een gezeik en gezeur over een pinautomaat... Zucht!

Anoniem zei

Kan het geen gezeik noemen hoor. Bij het pinnen of checken van je eigen rekening zit je nu niet bepaald op winkelend publiek te wachten.