donderdag 18 mei 2017

ALFA-COLLEGE BESTAAT 15 JAAR (Sportiviteit in Kardinge)


 "Het Alfa-college bestaat vijftien jaar en aanstaande vrijdag gaan we allerhande sportactiviteiten in Recreatiepark Kardinge organiseren. Wij zitten hier om dit allemaal een beetje te bewaken."

De Beijumblogger kwam ze dinsdagvond tegen toen hij foto's van de Avond4Daagse maakte.
Zie foto boven.
Een dame en een heer. Gezellig zittend op een soort van kleedje. Maar ze zaten er ook met een serieus doel, het geheel bewaken, zoals ze zelf verkondigden.

Maar zie boven hun hoofden, een vast geketende strakke kabel om een boom. En wat netjes en zorgvuldig nou weer, om de boom (bomen) geen pijn te doen of te beschadigen zijn beschermende doeken (soort van) aangebracht.

Vast en zeker gaat over de strak getrokken draden geslingerd worden, misschien gaat er wel aan gehangen worden of zal orden getracht eroverheen te lopen. Wie zal het zeggen, het zal in elk geval iets sportiefs zijn.

Op het terrein van de vlakbij geleden school, bij kruispunt Kardinge, staan tentjes opgesteld.

Het kan niet anders, of er staat inderdaad wat te gebeuren

Foto links beneden, er staat een soort van provisorische volleybalnet opgesteld tussen de klimtoren en de Kardingerplas.

Het Alfa-college bestaat 15 jaar en dat zullen we weten. Sportiviteit zal in Sport en Recreatiepark Kardinge de komende dagen de boventoon gaan voeren.

Geen opmerkingen: