zondag 8 juni 2008

DONER EXPRESS DOET HET GOED

Er ontbreekt een umlaut op de O, het heet Döner Express, maar die krijg ik niet op de hoofdletter O.Het doet er verder niet toe. Hier ziet u een filmpje van de Express zaak die volgens de Egyptische eigenaar goed loopt.De terrasjes waren leeg maar het is er hoofdzakelijk bezorgen. Er zijn veel eettentjes op Oost gekomen maar die openen pas in de middag. Het is gezellig dat ze er zijn maar ze zorgen overdag niet voor veel levendigheid. Net als Ancona heeft ook Döner Express een goede bezorgdienst, het is goed voor lekker en goed eten thuis maar het brengt de mensen niet naar het Plein. De zaak is open van maandag t/m zondag van 16.00 t/m 22.30 uur, de bezorgtijden zijn van 16.30 tot 22.00 uur. Voor meer info en voor de maandaanbieding kijkt u op http://www.donerexpress.nl/ , je kunt ook via internet een bestelling plaatsn. Ypemaheerd 55, 050- 7506382

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Die snelle jongens met die ronkende en razende maaltijdbestelbrommers op Plein-Oost zijn een groot gevaar voor het publiek aldaar. Niet alleen van de Döner Express. Met name voor kinderen en ouderen.

De politie dient hier handhavend op te treden. Gedogen kan niet meer...

Anoniem zei

ik vind dit echt geweldig! Het enige dat scheelt aan het pleintje moet weer aan de kaak worden gesteld door wie anders dan ook dan Kees Huizinga. Vroeger ergerde ik me aan jouw zielige gedrag maar nu word het echt grappig. In lewenborg was je door je vervelende gedrag al nergens meer welkom en had iedereen jou geblokkeerd op zijn computer. Nu ga je het hier proberen. Zit je nou de hele dag te zoeken naar procedures die niet 100% correct zijn en andere onbenulligheden? Je hebt het er zelfs zó druk mee dat je geen tijd hebt om eens te douchen laat staan een baan te gaan zoeken. Wees slim zoek een nieuwe vriend en GET A LIFE voordat je hier ook door iedereen wordt uitgekotst!

Johan

Anoniem zei

Je kunt ook op hun site bestellen:

Doner Express Groningen