zaterdag 21 juni 2008

HUISHOUDELIJK

Ik had de hele dag al het gevoel: het gaat mis vanavond. Een buurtgenoot keek me wat meewarig aan toen ik hem dat gevoel meedeelde:"kom op zeg, niet zo pessimistisch!"
Oranje heeft té vroeg gepiekt en de verwachtingen stegen eenvoudig veel en veel te hoog. De Duitse commentator repte ook van frühvorm, het te vroeg in vorm zijn. Hoe ging dat in '88? De eerste wedstrijd werd verloren. Daarna ging het opwaarts. Jammer, maar één ding is duidelijk: we kunnen weer normaal gaan doen. De oranje prullaria uit het straatbeeld halen en je verheugen op de vakantie. Er is per slot van rekening meer dan Koning Voetbal.

Een lezer reageerde nog op het feit dat hij zo weinig reacties las op Beijumnieuws. En ineens werd het me duidelijk waarom er wel via e-mail gereageerd wordt en amper op de site zelf:

Hallo Johan.

Ik kijk haast elke dag naar beijumnieuws en heel soms ontlokt dat mij een reactie die ik wil geven.
Echter als ik dat probeer moet ik ook het e-mailadres van een vriend intikken en daar heb ik nou net geen zin in.
Misschien dat daarom zo weinig mensen reageren?


Daar breekt me de klomp, hier weet ik niks van. Het mailadres van een vriend in moeten tikken voor je kunt reageren? Vreemd in het kwadraat! Ik zal het binnen kort eens uitzoeken en kijken wat er aan gedaan kan worden.

Flip Klatter heeft nog niet gereageerd maar ik heb komende week wel genoeg info over hem om een stukkie te maken. Flip, jaren conservator bij het Natuurmuseum geweest, is bezig om zijn huis in de Hunze te verkopen om bij zijn nieuwe vlam in Nieuw Buinen in te kunnen trekken.

Het filmpje op You Tube over de Boerderij vind ik zelf wat te chaotisch, lang en rommelig. Toch is de film in een week tijd zo'n duizend keer bekeken.

2 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.